Câștigă cu Benefica!

Concursul s-a încheiat! Taloanele câștigătoare vor fi extrase în data de 05 iulie 2021. Mulțumim tuturor pentru participare.

Acum ai șansa de a participa la concurs și de a câștiga unul dintre cele 1000 de premii oferite pe loc sau unul dintre cele 32 de premii acordate prin tragere la sorți!
Achiziționează produse de cel puțin 39 lei, TVA inclus, și cere talonul răzuibil farmacistului. Verifică textul înscris în zona răzuibilă și înscrie-te în cursa pentru premii.


Regulamentul complet al campaniei se găsește AICI și AICI.
Înscrie talonul tău aici dacă în zona răzuibilă apare textul “Participă la tombolă”!Benefica te așteaptă cu premii!

Concursul s-a încheiat! Mulțumim tuturor pentru participare.

Acum ai șansa de a participa la concurs și de a câștiga unul dintre cele 63 de premii puse în joc! Achiziționează produse de peste 39 lei, TVA inclus, cere talonul farmacistului și înscrie seria talonului în formularul de mai jos.

Regulamentul complet al campaniei se găsește aici și aici.

Înscrie talonul tău aici!Concursul s-a încheiat! Mulțumim tuturor pentru participare. În urma tragerii la sorți a fost ales norocosul câștigător care va intra în posesia unui iPhone 8. Acesta este Racolța Adrian.

Urmăriți-ne în continuare pentru a fi la curent cu toate surprizele pe care le pregătim pentru voi.

***Regulamentul campaniei "Christmas iPhone 8" se regăsește aici.***Concursul s-a încheiat! Mulțumim tuturor pentru participare. În urma tragerii la sorți au fost aleși norocoșii care vor intra în posesia unuia dintre cele 5 tensiometre. Iată care sunt aceștia:
Emy Emilia, Victorita Vochineci, Török Magdolna, Gheorghita Marius, Andreea Cristina. 

Urmăriți-ne în continuare pentru a fi la curent cu toate surprizele pe care le pregătim pentru voi.

Am lansat o nouă campanie Benefica în parteneriat cu Agetis! Este vorba de un concurs cu premii pe pagina de facebook Benefica, prin care dorim să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu premii atractive pentru a avea grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor dragi.

Acum aveți șansa de a câștiga unul din cele cinci tensiometre puse la dispoziție de Agetis.

Vă așteptăm să participați la concurs și să vă bucurați de premiile puse în joc.

Concursul se desfășoară în perioada 14.09.2020 - 27.09.2020

Câștigătorii vor fi anuntați pe pagina de Facebook Benefica în data de 30.09.2020.

Câștigătorii vor fi aleși prin extragere electronică aleatorie.

➡️Cum participi?! Intră pe pagina de facebook Benefica și urmează pașii:

✅apreciază paginile @farmaciilebenefica și @agetissuplementsromania

✅spune-ne într-un comentariu la această postare de unde îți iei doza zilnică de Omega 3?

✅menționează 2 prieteni

Descarcă Regulament campanie“Benefica te întâmpină cu premii” în Farmaciile partenere Benefica și pe Facebook!

Intră acum în Farmaciile partenere Benefica și descoperă ce surprize te așteaptă. Preocuparea ta pentru sănătate îți poate aduce premii atractive. Iată ce trebuie să faci. Cumpără în perioada 09.06-17.07.2020 produse din categoriile suplimente alimentare, dispozitive medicale și produse cosmetice în valoare de minimum 29 lei pe același bon fiscal și primești un talon răzuibil. Poți câștiga pe loc o umbrelă! Iar, dacă nu ai câștigat, mai o șansă! Taloanele necâștigătoare se înscriu la o tombolă cu premii interesante printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/FarmaciileBenefica/.

Tragerea la sorți a câștigătorilor din taloanele înscrise la tombolă va avea loc în data de 23 iulie prin platforma random.org. Premiile tragerii la sorți sunt: 20 de genti de voiaj, 30 de carduri cadou eMag în valoare de 500 lei și 50 de seturi cosmetice.

* Bonurile fiscale care conțin si medicamente nu sunt eligibile pentru participare                   

** Regulamentul integral al campaniei este disponibil în farmaciile participante, poate fi descărcat accesând linkul de mai jos sau poate fi consultat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/FarmaciileBenefica/ la secțiunea Notițe.