Farmacia Jiul, pentru sănătatea semenilor noștri

  • 08/10/2020
Farmacia Jiul, pentru sănătatea semenilor noștri

Farmacia Jiul înseamnă tradiţie şi profesionalism, punând pe primul loc sănătatea pacienţilor. Din anul 2008, oamenii găsesc aici o echipă amabilă şi dedicată, care se concentrează pe nevoile fiecărui pacient în parte.

Sănătatea şi starea de bine sunt valențe importante pentru specialiștii din Farmacia Jiul. Farmaciștii de aici sunt întotdeauna disponibili pentru a oferi pacienților consiliere informată, asigurându-se că fiecare dintre cei care le trec pragul cunosc detaliile importante cu privire la medicamentele lor.

Farmacia Jiul desfăşoară diverse campanii promoţionale dedicate. De exemplu, la orice reţetă gratuită şi compensată, pacienții primesc cadou o mască. Mai mult, Farmacia Jiul pune preț pe preţurile mici. Pacienţii beneficiază de gratuitate la toate reţetele cu compensare 90%.

Cei care își doresc să beneficieze de oferte speciale sunt așteptați în centrul Craiovei, pe strada Vasile Conta, bloc U4, în spatele Hotelului Ramada, de luni până vineri între 8:00 şi 20:00, iar sâmbătă şi duminică, până la 13:00.

Pentru sfaturi şi îndrumări, farmaciștii de la Farmacia Jiul sunt la dispoziţia pacienţilor la numărul de telefon 0771 289 088. Sunt prezenți şi online, pe site-ul farmaciajiul.ro sau pe pagina de Facebook ro-ro.facebook.com/FarmaciaJiul/.