Farmacia Salvia Farm, partenerul tău pentru sănătate

  • 22/12/2020
Farmacia Salvia Farm, partenerul tău pentru sănătate

Salvia Farm funcționează din anul 1992 și este alături de pacienții din Lugoj și din împrejurimi cu cele mai accesibile prețuri și cu o diversitate de produse farmaceutice.

Aveți nevoie de sfaturi despre un remediu fără prescripție medicală? Vă întrebați dacă există o alternativă la un medicament și cum reacționează organismul în urma interacțiunii cu unele produse farmaceutice? Farmaciștii de la Salvia Farm sunt cei mai importanți oameni cu care puteți construi un parteneriat pentru sănătatea dumneavoastră și cu care puteți crea cel mai bun plan de îngrijire și de gestionare a stării dumneavoastră de bine.

Specialiștii de la Salvia Farm lucrează pentru dumneavoastră și împreună cu dumneavoastră pentru a se asigura că medicamentele sunt luate în condiții de siguranță, eficiență și în mod adecvat pentru a vă menține sănătatea bună.

Farmacistul de la Salvia Farm vă poate ajuta dacă îl țineți la curent cu detalii despre sănătatea dumneavoastră. Din acest motiv, este important să vă adresați aceleiași farmacii în care aveți încredere.

Farmacia Salvia Farm se află în Lugoj, pe strada A. Mocioni nr. 8.

Programul este de luni până vineri de la 7.30 la 21:00, sâmbăta de la 8:00 la 18:00 și duminica de la 8:00 la 14:00.