Farmaciile Napofarm

  • 05/04/2021
Farmaciile Napofarm

Tot ce ai nevoie, mai repede decât crezi!

Oriunde te afli în România, prin intermediul site-ului https://www.farmaciilenapofarm.ro/, ai acces rapid la aproximativ 3.000 de produse la prețuri accesibile, dar și la informații utile de la farmaciștii Napofarm, specialiști în domeniul sănătății.

 

Sub deviza farmacii cu suflet, Farmaciile Napofarm oferă servicii de cea mai bună calitate în 15 farmacii fizice în județul Cluj (https://www.farmaciilenapofarm.ro/magazine.html), dar și online, cu livrare sigură și rapidă a tot ceea ce aveți nevoie.

 

Farmaciile Napofarm livrează aproximativ 1.000 comenzi în fiecare lună, în toate județele din țară.

 

Activitatea Farmaciilor Napofarm se bazează pe o experiență de 12 ani și are ca obiectiv starea de bine a semenilor noștri. Misiunea lor este să aibă grijă de sănătatea pacienților și să asigure servicii de cea mai bună calitate. În cadrul acestor farmacii, există și activitate de receptură, unde specialiștii Napofarm prepară medicamente după rețete magistrale sau oficinale. Pentru farmaciștii Napofarm, profesionalismul reprezintă principala valoare care stă la baza exercitării acestei profesii, iar respectul pentru pacient și pentru comunitatea profesională, cât și promptitudinea cu care răspund nevoilor lor, sunt valorile care ghidează activitatea de zi cu zi a Farmaciilor Napofarm.

 

Farmaciile Napofarm vă așteaptă online la adresele:

 

https://www.farmaciilenapofarm.ro/

https://www.facebook.com/napofarmonline

https://www.instagram.com/napo_farm/

https://www.linkedin.com/in/farmaciile-napofarm-367365201/