Farmacia Aloe, dedicată sănătății tale

  • 03/12/2020
Farmacia Aloe, dedicată sănătății tale

Farmacia Aloe a luat ființă în 1993 și, de atunci, reprezintă sursa dumneavoastră completă pentru servicii de farmacie specializate.

Farmaciștii de aici pot crea un plan de îngrijire personalizat pentru fiecare dintre dumneavoastră, iar acest lucru vă ajută să înțelegeți medicamentele pe care le luați, vă ajută să identificați și să rezolvați orice probleme pe care le-ați putea avea. Așa că vă invităm să treceți pragul Farmaciei Aloe și să discutați cu specialiștii farmaciei pentru a determina cel mai bun moment al zilei pentru a vă lua medicamentele, pentru a verifica interacțiunile medicamentoase, pentru a examina efectele secundare și pentru a primi cel mai bun sfat.

Farmacia Aloe pune accentul principal pe îngrijirea pacienților și atenția personalizată și oferă asistență medicală excepțională prin crearea unei relații personale și prin oferirea celor mai bune servicii.

În cadrul Farmaciei Aloe primiți produse farmaceutice diverse și cele mai bune sfaturi medicale pentru sănătatea dumneavoastră.

Farmacia Aloe SRL – Sighișoara, Str. Octavian Goga, Nr. 11

Program:            

Luni - Vineri: 8.00 - 19.00

Sâmbăta: 8.00 - 16.00

Duminica: Închis